Krympplast som skydd för båten

Något av det absolut mest irriterande är när man köper ett dyrt föremål, som en båt eller en bil eller något annat sådant och sen håller den sig i gott skick i några få år för att sedan bli alldeles sliten och se gammal ut direkt. Dock finns det lösningar för det, som jag dock tror att många missar, men som jag själv direkt kollade upp redan innan jag genomförde köpet av min båt och det var korrosionshämmare med hjälp av krympplast.

Sökte på webben efter lösningar och kom in ett företag som heter Kemp Industries som skrev att de hade lösningen på problemet. Tydligen behövs det bara lite plast för att motverka att båten blir sliten under vinterhalvåret, inte vilken plast som helst dock utan något som kallas för krympplast.

Är det bara jag som även tycker att hela begreppet krympplast låter väldigt häftigt, känns verkligen som någonting fiktivt. Men samtidigt är det ganska logiskt och häftigt att det kan fungera också, att det kan räcka med krympplast som sätter sig ordentligt kring båten och verkar som korrosionshämmare så att den håller sig i gott skick och i skyddat förvar under hela vintern. Inte helt fel det inte, känns som att det kan komma och bli riktigt bra av det, sen får man väl se exakt hur det kan komma och bli av det.

Jag är otroligt nöjd med den krympplast som jag köpte från Kemp Industries och det har verkligen som de skrev fungerar otroligt effektivt som korrosionshämmare. Syntes verkligen skillnad på min båt som hade haft den skyddande plasten på sig och på de andras.