Rehabbehandling

Råkade ut för en olycka här i höstas, vet inte hur många av er som har läst det. Ni som har följt min blogg länge vet vad jag pratar om för jag skrev ett ganska lång inlägg om det efter olyckan och även om min rehabiliteringsprocess. Det som är kvar nu är att jag ska komma igång att gå igen, för benen har äntligen läkt och nu kan jag komma igång. Kommer dock inte direkt kunna börja springa direkt utan kommer att behöva gå på rehab i Uppsala, på Dolor, som är de som har funnits här för mig hela tiden. Vet att jag kan komma att få så mycket bättre resultat av det och att allting kan komma att bli riktigt bra och är det något som helst annat som hamnar där emellan eller som blir jobbigt så vet jag att jag kommer att kunna få stöd från dem.

Rehab är inte enkelt, det vet jag, och jag vet att jag kommer att få kämpa ordentligt om jag ska kunna få ordentligt igen och speciellt om jag vill kunna börja träna igen och kunna springa. Då kommer jag att behöva träna ordentligt och verkligen gå på varje pass av rehab som jag behöver och det kommer att få ska på Dolor och ingenting mer kommer att vara aktuellt då också.

Finns säkert andra bra rehabcenter här i Uppsala också men jag tycker bäst om Dolor så det är väl de som jag kommer att föredra här nu.